Kijk eens met aandacht naar boven!

February 2, 2017

Op die momenten dat de wind tegenzit en je baalt dat je weer harder moet werken om vooruit te komen, kan het helpen te relativeren. Bekijk de situatie eens van een grotere afstand. Het zou zo maar kunnen zijn dat wanneer je even uit je eigen situaties stapt en met andere ogen kijkt, de wind een beetje gaat liggen. Je zult merken dat door te relativeren de weg een stukje minder zwaar wordt. Het einde van die weg wellicht ook dichterbij is dan je aanvankelijk dacht. Een korte oefening die je kan helpen bij

het relativeren is de volgende.

Kijk eens met aandacht naar boven, naar de sterren en laat je in verbeelding meevoeren naar die mooie ster die jou aandacht heeft. Je zit op die ster en kijkt naar de aarde, je zoomt verder in en kijkt naar jouzelf en de situatie waarin je je bevindt. Hoe hard waait de wind nu eigenlijk echt? Hoe groot is jou probleem?

Zoek je meer ondersteuning? Ik loop graag met je mee. www.bilancoaching.nl

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Hoe kleurrijk managet u uw teams?

February 24, 2017

1/1
Please reload

Recente berichten

March 12, 2019

August 23, 2018

Please reload

Archief