Heeft u zicht op de mate van diversiteit in uw organisatie?

May 15, 2017

Uit verschillende onderzoeken blijkt dat diversiteit in teams de productiviteit, werknemerstevredenheid en employability vergoot. Hierbij kunt u denken aan verschillen op het gebied van etnisch culturele achtergrond, gender of intergenerationele verschillen. Daarnaast herkent de (potentiële) klant/cliënt zich beter in een diverse organisatie dan in een homogeen samengestelde organisatie.

 

Bilan coaching & training heeft een instrument ontwikkeld om snel en eenvoudig een indicatie te geven van de stand van zaken in uw organisatie wat betreft diversiteit.De resultaten van deze check geven u zicht op de diversiteitsthema’s die in uw organisatie goed geregeld zijn en de thema’s welke meer aandacht behoeven.

 

De check kent drie onderdelen te weten:

  • Visie, strategie, beleid

  • Organisatie en omgeving

  • Operationele uitwerking

Hoe is het gesteld met uw diversiteitsmanagement? Heeft u zicht op diversiteit in uw organisatie?

Ik ga hierover graag met u in gesprek. Neem gerust contact op dat kan via www.bilancoaching.nl of info@bilancoaching.nl

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Hoe kleurrijk managet u uw teams?

February 24, 2017

1/1
Please reload

Recente berichten

March 12, 2019

August 23, 2018

Please reload

Archief