top of page

Over Diana Codfried

Mijn naam is Diana Codfried (1971), coach, trainer en adviseur van Bilan coaching, training & advies.  

Passie en Verbinding

 

Met een Surinaamse vader en een Nederlandse moeder heb ik het beste van twee werelden kunnen ervaren. Mijn multiculturele achtergrond en de zoektocht naar mezelf hebben me gevormd naar de persoon die ik nu ben. Het heeft me bewust gemaakt van mijn kracht, mijn passie en geleerd dat het begint bij verbinding met mijzelf. Het moeder zijn heeft bij mij bevestigd dat een omgeving een effect heeft op de individuele ontwikkeling van een kind. 

Vanuit deze interesse en passie heb ik bewust de keuze gemaakt te werken als coach, trainer en adviseur. Ik breng daarom mijn eigen hooggevoeligheid en bi-culturele achtergrond samen in mijn werk. Mijn ervaring is dat vanuit verbinding met mijzelf en met anderen de mogelijkheid tot groei en ontwikkeling het grootst is. 

 

 

Met Bilan coaching & training, ondersteun ik graag andere mensen. Ondersteuning bij hun persoonlijke bewustwordingsproces en het verkrijgen van nieuwe inzichten. Ik reik gereedschap aan om meer geluk, rust en ontspanning te kunnen ervaren in werk en privéleven. Vanuit mijn kracht werk ik graag vraaggericht en bied daarom brede dienstverlening aan. Vanuit mijn nieuwsgierigheid ervaar ik iedere dag en ieder gesprek weer als een prachtig geschenk.
In ruim twintig jaar werkervaring heb ik veel mogen leren in zeer uiteenlopende functies bij verschillende bedrijven. Functies uiteenlopend van intermediair, loopbaanadviseur, beleidsadviseur tot verschillende managementfuncties. Daarbij heb ik veel met mensen mogen werken. In onder andere de arbeidsbemiddeling en zorgbemiddeling heb ik kunnen ervaren hoe het is om mensen te helpen hun zelfvertrouwen te laten vergroten en hun eigen mogelijkheden zichtbaar te maken.
Mijn theoretische kennis heb ik de afgelopen vijfentwintig jaar opgebouwd. Naast mijn communicatieopleiding (HEAO) en post-HBO opleiding hogere bedrijfskunde heb ik diverse communicatieve trainingen gevolgd. In 2016 heb ik de opleiding gevolgd tot life en loopbaancoach (NOBCO en NOLOC gecertificeerd), voedingsdeskundige, stresscounselor en ben ik gecertificeerd als TMA-professional.
Het kan zijn dat je je door omstandigheid of gebeurtenissen tijdelijk minder krachtig voelt. Ik bied graag de mogelijkheid om via coaching of training, de bewustwording, je zelfvertrouwen te vergroten, waardoor er ruimte ontstaat tot persoonlijke groei en de balans die je (onbewust) zoekt.


 

Ervaring 

In ruim twintig jaar werkervaring heb ik door arbeidsbemiddeling, zorgbemiddeling en managementfuncties, ervaren hoe het is om mensen te helpen met hun zelfvertrouwen en hun eigen mogelijkheden zichtbaar te maken. Mijn theoretische kennis heb ik de afgelopen vijfentwintig jaar opgebouwd. Naast mijn communicatieopleiding (HEAO) en post-HBO opleiding hogere bedrijfskunde heb ik diverse communicatieve trainingen gevolgd. In 2016 heb ik de opleiding gevolgd tot life en loopbaancoach (NOBCO en NOLOC gecertificeerd), gecertificeerd NOBCO foundation coach, stresscounselor, intercultureel coach, Deep Democracy coach level 3 en ben ik gecertificeerd als TMA-professional. 

Vanuit verbinding met mezelf en met anderen, stappen zetten...

Ik loop graag met je mee om je te ondersteunen naar meer balans en daarmee vaak ook rust te ervaren in je dagelijks leven. 

bottom of page