top of page
SBF_Bilan coaching Diana Codfried LR-0390.jpg

Masterclass culturele diversiteit in werving en selectie

(masterclass werving en selectie)

Het creëren van een divers personeelbestand vraagt een bewuste inzet van werving- en selectieprocessen, maar hoe doe je dat? Kun je werven en selecteren zonder vooroordelen?

In hoeverre neem je daarin je eigen overtuigingen (heilige huisjes) mee? En ben je je bewust van jouw overtuigingen, normen en waarden? Want deze gaan vaak (onbewust en ongemerkt) mee tijdens de werving- en selectieprocedures.

Tijdens deze masterclass culturele diversiteit in werving en selectie wordt je bewust van deze overtuigingen en ook de effecten op het selectieproces. Tevens reiken we je een aantal mogelijkheden aan het anders te doen dan je altijd deed. Laat je verrassen en ont-moet elkaar, jezelf en mij tijdens deze masterclass.

Samen op weg naar een cultuurdiverse organisatie

Masterclass culturele diversiteit

Duur van de masterclass

1 dagdeel van 4 uur en een e-learning (1 uur)

 

Algemeen

De training culturele diversiteit (werving en selectie) is een verdiepende module op de Basistraining cultuursensitief werken. Enige kennis en vooral vaardigheden met cultuursensitief werken zijn gewenst. De e-learning neemt je mee in de theoretische achtergronden en modellen die we gebruiken, zodat we de fysieke tijd kunnen benutten met interactie en oefening door inzet van ingebrachte casuïstiek. ​

Doelgroep

Werving en selectie adviseurs, human resource managers. 

Leeruitkomsten masterclass

  • Men heeft kennis van mogelijkheden om cultuursensitief te werven.

  • Men is bewust van de mogelijke vooroordelen die spelen bij selectie.

  • Men is bewust van de meerwaarde van diversiteit binnen organisaties. 

  • Men heeft kennis opgedaan om vacatureteksten met een cultuursensitieve bril te kunnen schrijven. 

  • Men is in staat om vanuit verbinding met zichzelf openhartig te luisteren en open te staan voor andere culturen, normen en waarden en vandaar uit de komen tot een inclusief wervingsbeleid.

Opbouw van de masterclass

  • Voorbereidende e-learning (1 uur).

  • Dagdeel cultuursensitiviteit in werving en selectie. 

Investering: € 299,00

Prijs per deelnemer, exclusief BTW. 

SBF_Bilan Diana Codfried LR-7894.jpg

Vragen? Neem gerust contact op.

Diana begeleidt in haar trainingsaanpak, zelfs bij een complex gespreksonderwerp als "omgaan met diversiteit" op een luchtig en toch persoonlijke manier. Dat maakt het mee willen en durven praten makkelijker. Tevens helpt deze ontspannen sfeer voor openstaan voor andere en/of nieuwe inzichten. Zeer inspirerend en meer dan leren.

Ilse

bottom of page