top of page

Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder.

Samenwerken met Bilan

Bilan coaching, training & advies B.V. bestaat inmiddels niet meer alleen uit Diana Codfried. In de loop der tijd heeft ze een team van zzp'ers om zich heen verzameld die zich op verschillende fronten inzetten voor Bilan. Daarnaast is Bilan altijd op zoek naar de juiste mensen om haar heen, coaches, trainers en ondersteuning.

Kijk naar de openstaande vacatures:

Gezocht : ZZP coaches voor Bilan cultuursensitieve re-integratie

Het coachteam van Bilan cultuursensitieve re-integratie

 

De zzp-ers waar Bilan al mee werkt stellen zich voor: 

Jozine Korpershoek.jpg

Jozine Korpershoek

Al sinds 2018 ondersteun ik Diana op heel verschillende vlakken. Geen vraag is te gek en samen kunnen we grenzeloos brainstormen over plannen voor Bilan coaching, training & advies. 

Zo proberen we de missie van Bilan nóg steviger neer te zetten in de maatschappij. 

Assistent

Orpheo.jpg

Orpheo Ormskerk

Mijn naam is Orpheo Ormskerk van Orpheo Coacht. Ik ben coach en mentor voor mensen die verantwoordelijkheid willen nemen voor hun situaties en versterking nodig hebben om de verandering waar te maken.


Clienten zeggen dat ik precies die vraag stel die bij hun het ‘o ja’ moment bezorgen en hun triggert verder te kijken. Ik word vaak als grap ook wel ‘Orakel’ genoemd. Orakel in de zin van dat ik je altijd op pad stuur met een nieuwe verfrissende kijk op de situatie.

Ik kan goed luisteren, mee voelen maar ben wel resultaat gericht. Van mij kun je altijd die confronterende, rake vraag verwachten. De vraag die je weer aan het denken zet zodat je in actie komt.

Ik ben gelukkig getrouwd, 2 volwassen kinderen, dol op eten en Crossfit Fanaat.

Coach & trainer

Salisa Delhaas_Studio Sald.jpeg

Salisa Delhaas

Als content marketeer mag ik voor Bilan helemaal los gaan op LinkedIn, Facebook, Instagram en de nieuwsbrieven. Ik schrijf en creëer graag mooie content die de doelgroep inspireert en motiveert.

 

Ik heb Diana vorig jaar leren kennen en heb mede dankzij haar advies en inzichten nu een eigen onderneming waarbij ik als freelancer wordt ingezet voor diverse opdrachten rondom online marketing en communicatie. 

Ik ben getrouwd, moeder van een 3-jarige peuter en gek op goed gevulde bourgondische borrelplanken met lekkere kaasjes. 

Content marketeer

Bilan-Facebook.png

Khadija Bouazza

Vanuit het project kleurrijk Harderwijk ben ik contact gekomen met Diana. Haar missie vanuit Bilan coaching, training & advies sprak mij direct aan. 

Onze gedeelde interesse voor het cultuur sensitief werken mijn ervaring in de jeugdzorg en de drive om vanuit verbinding, verandering te creëren zorgen voor een vruchtbare en bovenal prettige samenwerking.

Coach

Afbeelding van WhatsApp op 2023-03-29 om 15.10_edited.jpg

Keltoum Labbari

Ik ben Keltoum Labbari en ik ben opgegroeid in Harderwijk en sinds 2012 woon ik samen met mijn man en drie kinderen in Hierden. 

Diana heb ik leren kennen via een vriendin en er was meteen een klik. Diana was op zoek naar een project assistent en ik naar een nieuwe uitdaging. Ik vind het erg mooi dat Diana zich inzet voor de multiculturele samenleving. De missie van Bilan coaching en advies spreekt mij aan. Als project assistent ondersteun ik Diana bij haar werkzaamheden. 

 

In mijn vrije tijd kan ik intens genieten van lekker eten nieuwe gerechten proberen en samen zijn met mijn gezin en familie.

Project assistent

bottom of page