Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder.

Samenwerken met Bilan

Bilan coaching, training & advies bestaat inmiddels niet meer alleen uit Diana Codfried. In de loop der tijd heeft ze een team van zzp'ers om zich heen verzameld die zich op verschillende fronten inzetten voor Bilan. Daarnaast is Bilan altijd op zoek naar de juiste mensen om haar heen, coaches, trainers en ondersteuning.

Kijk naar de openstaande vacatures:

Gezocht : ZZP coaches voor Bilan cultuursensitieve re-integratie

Het coachteam van Bilan cultuursensitieve re-integratie

 

De zzp-ers waar Bilan al mee werkt stellen zich voor: 

28EN LianneBloemen.JPG

Lianne Bloemen

Diana en ik kennen elkaar van Festival Kleurrijk Harderwijk. Onze samenwerking in het kernteam van dit festival heeft geleid tot onze samenwerking bij Bilan. 

Ik mag me een veelzijdige ZZP-er noemen. Als producer en projectleider in de culturele sector organiseer ik diverse evenementen en voorstellingen. Daarnaast heb ik jarenlang een ondersteunde rol in de recruitment-branche vervuld. 

 

Als projectondersteuner verricht ik voor Bilan coaching, training & advies verschillende werkzaamheden.

Projectondersteuner

Pofielfoto Jos Artz.jpg

Jos Artz

Als ontwerper van je eigen programma neig je naar behoud van- en dominantie over de uitvoering en opzet van dat programma.

 

Vanuit de ont-moeting met Diana en vooral met haar persoonlijke  grondhouding naast haar expertise is er verbinding ontstaan. Haar aandeel leidt tot steeds weer een update op onderdelen. Een gelijkwaardige collega-trainer in het VARIIS programma. Kennis delen = kennis vermeerderen. Met haar is het mogelijk VARIIS door- en dóór te ontwikkelen!​

www.artzadvies.nl

ArtzAdvies

IMG_5956.JPG

Paula Kosters

Als Virtual Assistant ondersteun ik Bilan coaching, training & advies met diverse werkzaamheden.

 

In oktober 2020 ben ik begonnen als Virtual Assistant. Dit naar aanleiding van het ontwikkeladvies bij een jobcoach. Via deze coach kwam ik bij Diana terecht en ons eerste contact was direct erg fijn. Dus toen zij mij in januari 2021 vroeg of ik haar kon helpen door werkzaamheden uit handen te nemen heb ik daar natuurlijk ja tegen gezegd. Ik vind het fijn om haar te ontzorgen en te ondersteunen, daar wordt Diana blij van en dus ik ook!

Paula your virtual assistant