Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder.

Samenwerken met Bilan

Bilan coaching, training & advies bestaat inmiddels niet meer alleen uit Diana Codfried. In de loop der tijd heeft ze een team van zzp'ers om zich heen verzameld die zich op verschillende fronten inzetten voor Bilan. 

 

Hieronder stellen zij zich voor: 

_edited.png

Clau Kambel 

Virtual Business Services

Als twintiger begon ik in het Secretaresse vak, waarbij ik in de loop van de jaren met veel plezier zowel kleine ondernemingen als grote multinationals ondersteuning bood.

Via via kwam ik in contact met Diana. Onze eerste telefonische kennismaking volgde binnen een paar dagen. Aan het einde van dat gesprek waren we allebei om, want we voelden dat het echt goed zat. De visie waar Bilan voor staat, het karakter van Diana en mijn competenties matchen naadloos op elkaar. Per 1 mei jl. mag ik mijzelf deel van dit mooie team noemen.

 

Ik ga Bilan coaching, training & advies voornamelijk ondersteunen bij de Marketingwerkzaamheden, maar zal waar nodig ook een aantal VA-taken op mij nemen.

Pofielfoto Jos Artz.jpg

Jos Artz

ArtzAdvies

Als ontwerper van je eigen programma neig je naar behoud van- en dominantie over de uitvoering en opzet van dat programma.

 

Vanuit de ont-moeting met Diana en vooral met haar persoonlijke  grondhouding naast haar expertise is er verbinding ontstaan. Haar aandeel leidt tot steeds weer een update op onderdelen. Een gelijkwaardige collega-trainer in het VARIIS programma. Kennis delen = kennis vermeerderen. Met haar is het mogelijk VARIIS door- en dóór te ontwikkelen!​

www.artzadvies.nl

IMG_5956.JPG

Paula Kosters

Paula your virtual assistant

Als Virtual Assistant ondersteun ik Bilan coaching, training & advies met diverse werkzaamheden.

 

In oktober 2020 ben ik begonnen als Virtual Assistant. Dit naar aanleiding van het ontwikkeladvies bij een jobcoach. Via deze coach kwam ik bij Diana terecht en ons eerste contact was direct erg fijn. Dus toen zij mij in januari 2021 vroeg of ik haar kon helpen door werkzaamheden uit handen te nemen heb ik daar natuurlijk ja tegen gezegd. Ik vind het fijn om haar te ontzorgen en te ondersteunen, daar wordt Diana blij van en dus ik ook!