top of page
SBF_Bilan coaching Diana Codfried LR-0390.jpg

Masterclass interculturele communicatie

Ben je werkzaam bij een internationale organisatie of werk je met klanten/cliënten/ patiënten met verschillende culturele achtergronden? Zit je in een multicultureel samengesteld team? Dan heb je te maken met interculturele communicatie. Wanneer men elkaar misverstaat kan dit leiden tot allerlei scenario's en in de ergere gevallen kan dit, in de zorg bijvoorbeeld, zelfs tot gezondheidsrisico's leiden. 

Het is van belang dat je als professional goed toegerust bent om bewust te worden van mogelijke communicatieverschillen en wanneer je deze ervaart er mee te kunnen omgaan. Het spreken van elkaars taal is niet altijd noodzakelijk. De weg vinden om elkaar te begrijpen wel. Ben je nieuwsgierig en spreekt de masterclass interculturele communicatie je aan? Informeer gerust!

Samen op weg naar een cultuurdiverse organisatie

Hoe ziet de masterclass interculturele communicatie eruit?

Duur van de training

1 dagdeel van 4 uur en een e-learning (1 uur)

 

Algemeen

De training interculturele communicatie is een verdiepende module op de basistraining cultuursensitief werken. Enige kennis en vooral vaardigheden met cultuursensitief werken zijn gewenst. De e-learning neemt je mee in de theoretische achtergronden en modellen die we gebruiken, zodat we de fysieke tijd kunnen benutten met interactie en oefening door inzet van ingebrachte casuïstiek. ​

Doelgroep

Iedereen is welkom.

Leeruitkomsten masterclass

  • Men heeft kennis van begrippen van verschillende vormen van communicatie (verbaal en non verbaal).

  • Men is bewust van communicatieverschillen.

  • Men is bewust van het belang van openhartig luisteren en spreken. 

  • Men is bewust van vooroordelen en de invloed hiervan op communicatie. 

Opbouw van de masterclass

  • Voorbereidende e-learning (1 uur).

  • Dagdeel interculturele communicatie

Investering: € 299,00

Prijs per deelnemer, exclusief BTW. 

SBF_Bilan Diana Codfried LR-7894.jpg

Vragen? Neem gerust contact op.

Diana begeleidt in haar trainingsaanpak, zelfs bij een complex gespreksonderwerp als "omgaan met diversiteit" op een luchtig en toch persoonlijke manier. Dat maakt het mee willen en durven praten makkelijker. Tevens helpt deze ontspannen sfeer voor openstaan voor andere en/of nieuwe inzichten. Zeer inspirerend en meer dan leren.

Ilse

bottom of page