SBF_Bilan coaching Diana Codfried-0280.j

Culturele diversiteit

Als intercultureel coach, trainer of adviseur is het van belang te kunnen inspelen op culturele verschillen en verbinden op overeenkomsten. Daar waar mogelijk zet je deze verschillen in als kracht of verrijking. Je werkt samen toe aan een krachtig divers team, een krachtige basis vanuit persoonlijke effectiviteit of de kracht van een diverse organisatie.

In de praktijk blijkt het nog niet voor iedereen vanzelfsprekend dat er kracht en meerwaarde schuilt in de culturele diversiteit binnen organisaties. Want wat is eigenlijk culturele diversiteit en hoe kan dit ingezet worden als kracht binnen een organisatie?

 

Bilan is hierin gespecialiseerd om dit voor organisaties in kaart te brengen en de meerwaarde voor bedrijven tastbaar te maken. Dit kan middels individuele ondersteuning van medewerkers, maar is ook mogelijk in groepsverband door coaching, training of in een adviserende rol. Daarbij worden alle kritische succesfactoren meegenomen om de implementatie zo diep mogelijk te laten wortelen in de organisatie.

Meer weten over de mogelijkheden voor coaching bij Bilan coaching & training?

Informeer gerust.  

  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon

® 2016 Bilan coaching & training | Algemene voorwaarden en Privacyverklaring | Design by Noël