top of page

...

Ministerie_van_Sociale_Zaken_en_Werkgele

NLleertdoor regeling

Via een kennis kreeg ik een e-mail van Bilan coaching, training en advies doorgestuurd, waarin informatie werd gegeven over de subsidieregeling NL leert door. Ik melde mij direct hiervoor aan. Ik was al enige tijd op zoek naar een baan en hoopte via het programma inspiratie en nieuwe inzichten op te doen, die mij vooruit konden helpen in mijn zoektocht.

 

Het contact met Diana verliep vloeiend. Zij stuurde mij additionele informatie op, waarin het ontwikkeladvies traject en de Bilan methode duidelijk werden uitgelegd. Dat gaf mij een goed beeld van wat ik inhoudelijk kon verwachten. Ik vond het fijn dat ik de keuze had tussen fysieke en online sessies. In verband met de afstand en Corona ging mijn voorkeur uit naar online. De sessies werden gelijk ingepland, waardoor ik ook een goed beeld had van het tijdspad.

 

Het programma is mij zeer goed bevallen. Het heeft een logische opbouw, met drie modules die goed op elkaar aansluiten en het geheel overzichtelijk en behapbaar maken. De e-learning omgeving is professioneel opgezet, handig en gebruiksvriendelijk. In de gesprekken met Diana voelde ik mij, door haar warme persoonlijkheid en empathische instelling, gelijk en volledig op mijn gemak. Zij voelde mij haarscherp aan en de communicatie verliep heel natuurlijk, alsof wij elkaar al jaren kenden. Ze stelde prikkelende vragen en haar terugkoppeling en adviezen waren inzichtgevend en verhelderend.

 

Het programma gaf mij een enorme boost. Naast waardevolle inzichten, leverde het traject mij twee serieuze opties op voor een baan. Zes weken na mijn derde en tevens laatste sessie mocht ik beginnen bij een organisatie, die in alle opzichten voldeed aan mijn wensen en verwachtingen. Voor mij betekende het traject dus een ware doorbraak. Als ik het traject in één woord mag weergeven, dan is dat daarom het woord doeltreffend.

 

Ik ben zeer dankbaar dat de overheid dit programma mogelijk heeft gemaakt en dat ik er deel van mocht uitmaken. Ik hoop dat velen met mij baat hebben gehad bij het programma en dat het hun een stap dichter heeft gebracht bij het realiseren van hun doelen.

bottom of page