top of page

Testen en e-learning

Het afnemen van testen is een methodiek om meer inzicht te krijgen. Goed of fout bestaat niet bij deze testen. Het resultaat van een test laat zien op welk gebied je drijfveren, competenties en talenten zitten. Ze laten ook zien wat meer aandacht vraagt of interessante competenties zijn om verder te ontwikkelen. Het is ook mogelijk om buiten de trajecten om los testen af te nemen. In gesprekken worden de resultaten toegelicht, besproken en samen in het juiste kader geplaatst.

BilanLoopbaantest (TMA):

Wanneer je niet lekker in je baan zit of gewoon wilt weten of je op de juiste koers zit, kan een loopbaantest aanvullend zijn. Bilan coaching & training is gecertificeerd in de TMA professional methode. De resultaten worden in een gesprek van 1,5 uur met je besproken. Het kan ook zijn dat er behoefte bestaat aan een meer intensief vervolg in de vorm van een coachingstraject of meerdere losse sessies.

Bilan Drijfverentest

De drijfverentest is een kleurentest die is gebaseerd op de filosofie van het enneagram. De drijfverentest laat zien dat meerdere kleuren(types bij je kunnen passen. Zo creëer je je eigen “kleurenpalet”. De Bilan drijfverentest  geeft een beeld van essentiële drijfveren die bepalend zijn voor iemands gedrag en persoonlijkheidstype.  Een dergelijk inzicht kan zelfinzicht verdiepen en ondersteunen bij het maken van keuzes en het bepalen van doelen. Drijfveren zeggen iets over je motivaties, houding, voorkeur en je waarden.

Bilan Reflector
Voor de meeste mensen is veranderen niet iets wat vanzelf gaat. Om een doel te bereiken bijvoorbeeld beter grenzen leren stellen, zul je iets in je huidige patroon veranderen om dit doel te behalen. Ik immers als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg. Bilan maakt gebruik van de Reflector een digitale tool die je ondersteunt om in kleine behapbare stapjes veranderingen  mogelijk te maken. Deze digitale ondersteuning in combinatie met coaching of training om niet terug te vallen in je oude gedragspatronen.

e-learning hooggevoeligheid

In de e-learning ‘Hooggevoeligheid, van last naar kracht!’ leggen Heleen en Eva op een heldere en korte manier uit wat hooggevoeligheid is. Het biedt iedereen de mogelijkheid om te kijken naar wat hooggevoeligheid is, of je het bij jezelf kunt herkennen of bij iemand anders én wat je kunt doen om er je kracht van te maken in plaats van een last. In de lessen nemen we je in 3 stappen mee van last naar kracht.

Deze drie stappen zijn: (1) herkennen, (2) erkennen en tot slot (3) er praktisch mee omgaan zodat hooggevoeligheid jouw talent wordt.

Heb je interesse in één van de testen of de e-learning?

Neem gerust contact op. 

bottom of page