Waarom moeilijk doen, als het ook samen kan?

bilan 2017.png
SBF_Bilan coaching Diana Codfried-0211.j

Samenwerkingen

Bilan coaching, training & advies bestaat inmiddels niet meer alleen uit Diana Codfried. In de loop der tijd heeft

ze een team van zzp'ers om zich heen verzameld die zich op verschillende fronten inzetten voor Bilan. 

 

Hieronder stellen zij zich voor: 

Jozine Korpershoek - Vantastisch!

Bilan groeit en bloeit en ik vind het super om hier onderdeel van te zijn. Sinds begin 2018 ondersteun ik Diana bij heel diverse taken in de rol van Virtual Assistent. De taken waar zij minder energie uit haalt neem ik van haar over, zodat zij zich ten volle in kan blijven zetten voor Bilan coaching, training & advies.

Naast de ondersteuning die ik bied, verzorgen we ook regelmatig samen teamcoaching. Vanuit de Deep Democracy theorie coachen we verschillende teams. 

Jos Artz
Jozine%20Korpershoek_edited.png

Paula Kosters - Paula your virtual assistant

Als Virtual Assistant ondersteun ik Bilan coaching, training & advies met diverse werkzaamheden.

 

In oktober 2020 ben ik begonnen als Virtual Assistant. Dit naar aanleiding van het ontwikkeladvies bij een jobcoach. Via deze coach kwam ik bij Diana terecht en ons eerste contact was direct erg fijn.

Dus toen zij mij in januari 2021 vroeg of ik haar kon helpen door werkzaamheden uit handen te nemen heb ik daar natuurlijk ja tegen gezegd.

Ik vind het fijn om haar te ontzorgen en te ondersteunen, daar wordt Diana blij van en dus ik ook!

Jos Artz
IMG_5956_edited_edited.jpg

Jos Artz - ArtzAdvies

Als ontwerper van je eigen programma neig je naar behoud van- en dominantie over de uitvoering en opzet van dat programma. Vanuit de ont-moeting met Diana en vooral met haar persoonlijke  grondhouding naast haar expertise is er verbinding ontstaan. Haar aandeel leidt tot steeds weer een update op onderdelen. Een gelijkwaardige collega-trainer in het VARIIS programma. Kennis delen = kennis vermeerderen. Met haar is het mogelijk VARIIS door- en dóór te ontwikkelen!

www.artzadvies.nl

Jos Artz
Jos Artz.png

Dio Miskotte - Coachingpraktijk Dio

 

Bilan ondersteun ik vooral in het UWV Werkfittraject, en hierin ervaar ik veel dankbaarheid dat ik mensen mag ondersteunen met een volgende ontwikkelstap richting (vrijwilligers-)werk. Een stap waardoor iemand zijn steentje bij kan dragen in de maatschappij en daardoor verbinding en zingeving ervaart in het leven.
Mensen met zelfvertrouwen en plezier het leven tegemoet zien treden, dat is waar ik mij met passie voor inzet vanuit Coachpraktijk DIO.

 

www.coachpraktijkdio.nl

Jos Artz
Dio Muskette.png

Aria Mourad-Afstudeerstagiar

Mijn naam is Aria Mourad, student HRM).

Als vierdejaars HRM-student aan de Hogeschool Windesheim waren er weinig opdrachten die mij interessant leken. Van mijn studiebegeleidster kreeg ik te horen dat ik bij Bilan Coaching en Training aan de slag kon gaan met het onderwerp diversiteit creëren en cultuursensitief werken werd ik direct enthousiast. Een positief gevoel en een sterke klik had ik na mijn eerste gesprek met Diana Codfried. Ik kijk er naar uit om voor Bilan Coaching en training een E-learning traject te ontwikkelen met betrekking tot diversiteit en cultuursensitiviteit.

Jos Artz
aria.jfif