top of page

Hoe toegankelijk bent u voor uw werknemers?


Drie onderwerpen waar werknemers niet makkelijk over praten met hun werkgever:

1. slaaptekort 2.mantelzorg 3.stress

Werknemers kampen steeds vaker met gezondheidsproblemen door slaaptekort, het combineren van mantelzorg of te veel stress. Maar ze durven dit vaak niet aan te kaarten bij de werkgever. Bnet u zich daarvan bewust?

Herken jij dit bij uzelf, uw werknemer of uw collega? Wilt u daar graag verandering in aanbrengen? Coaching of training kan een goede ondersteuning zijn. Bilan coaching & training kan samen met u, uw collega of werknemer kijken naar een passend coachtraject. Neem gerust contact op! info@bilancoaching.nl

www.bilancoaching.nl


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page