top of page

Ben jij je bewust van je persoonlijke visie?


Om doelen te kunnen stellen, is het wel nodig om te weten waar je heen wil.

Wat is jou visie? Hoe zie jij de wereld? waar geloof jij in?wat zijn je diepste wensen?

Dit zijn vragen die niet iedereen zonder meer kan beantwoorden. We rennen vaak maar door als een kip zonder kop zonder ons bewust te zijn waarheen we het liefst willen rennen.

Als ik kijk naar mijn persoonlijke situatie heb ik dat lange tijd gedaan met mijn werk. De functie accepteren die op dat moment voorbij kwam, omdat deze mij uitdaging gaf en gewoon omdat de mogelijkheid zich voordeed. Prima zou je kunnen zeggen, maar wanneer daaronder niet een diepere laag wordt gevoed, namelijk of het nut van deze baan aansloot bij mijn diepste wensen, kwam ik op een gegeven moment bij een punt dat het werk me onvoldoende energie gaf maar vooral energie kostte.

Iedere keuze die je maakt in je leven of dit werk, sociaal, emotioneel of persoonlijk is kan het beste worden gemaakt als je goed voelt of deze keuze past bij jou, bij jou diepere wensen. Je bewust worden van je visie is daarbij een mooie eerste stap. Een stap die een beweging in gang kan zetten om door te gaan op je persoonlijke missie. Om zo uiteindelijk je doelen te kunnen formuleren.

Nieuwsgierig?

Neem gerust contact op. Dat kan via info@bilancoaching.nl of www.bilancoaching.nl


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page