top of page

Ik ben mindful, jij?


Deze week heb ik mijn Mindfulnesstraining afgerond bij Heldert Hart trainingen.

Ik ben deze training bewust gaan volgen om zelf te ervaren wat de training inhoudt. Daarnaast pas ik een aantal van de basistechnieken van Mindfullness graag toe in mijn coaching en trainingen. Zeker bij stressgerelateerde vragen zijn de op de Mindfulness gebaseerde oefeningen een prachtige interventie. Ik heb tijdens mijn coachopleiding al kennisgemaakt met de gedachte van Mindfullness. Ik heb de afgelopen maanden mogen ervaren wat Mindfulness kan doen met mij om op deze manier bewust te worden, bewust van mijn gevoel, lichaam, emoties. Om aandacht te geven aan wat er

is en om zonder oordeel naar jezelf te mogen kijken. Het was voor mij ook een mooie stok achter de deur om iedere dag tijd in te ruimen om te mediteren, dat is iets wat ik erg graag wilde maar het lukte me niet om mezelf de ruimte te geven. Nu na acht weken mis ik het wanneer ik een dag niet heb deze ruimte heb genomen en sla het daarom zelden tot nooit over. Deze beweging die er is ontstaan koester ik.

Het heeft me ruimte, rust, balans en mededogen gegeven. Dank je wel Annelies Nap voor je prettige begeleiding! Wil je meer weten over Mindfulnesstrainingen verwijs ik je graag door naar Annelies Nap van Helder Hart Trainingen. Ben je op zoek naar coaching dan mag je gerust contact opnemen met mij info@bilancoaching.nl of www.bilancoaching.nl


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page