Droom jij weleens grenzeloos?

March 1, 2017

Dromen is wellicht de eerste stap naar doen, Het helpt je bij het formuleren van je doelen. En dan doel ik op echt dromen, niet denken dat kan toch niet of dat lukt me nooit, gewoon all the way, leg jezelf geen  beperkingen op, grenzeloos!

 

Gaan je dromen over een partner, kinderen, een baan waar je het echt naar je zin hebt, misschien wil je meer zelfvertrouwen hebben of jezelf de moeite waard vinden?of wellicht wil je gewoon wat meer geld hebben of verhuizen naar een warm land, veel kunnen reizen?

De gemene deler van deze dromen is dat je meer geluk wilt in je leven.

 

Het kan zijn dat je voor jezelf al allerlei redenen hebt bedacht waarom jou droom toch nooit gaat lukken, onmogelijk is. De werkelijke reden dat je niet meer gelooft in je droom is dat volwassenen westerse mensen geleerd hebben niet meer te durven geloven in onze wensen. 
In ons proces van groei naar volwassenheid hebben we immers vaak gehoord ‘Dat kan niet.’ en ‘Doe maar gewoon.’, wat maakt dat je dromen, en daarmee de richting in ons leven, stukje bij beetje hebt ingeleverd en je hebt geconformeerd aan wat 'iedereen' doet en wat 'normaal' gevonden wordt. Ben je bewust van deze overtuigingen bij jezelf?

Een droom blijft het uitgangspunt van het formuleren van je doel, je hebt een droom nodig om verder te komen, te bewegen. Durf te dromen!

Er zijn mooie methodieken beschikbaar om te helpen je dromen helder te krijgen. Deze technieken zet ik daar waar nodig in tijdens het coachtraject. Nieuwsgierig?

 

Neem gerust contact op. Dat kan via info@bilancoaching.nl of www.bilancoaching.nl

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Hoe kleurrijk managet u uw teams?

February 24, 2017

1/1
Please reload

Recente berichten

March 12, 2019

August 23, 2018

Please reload

Archief