top of page

Gedragen door de wind?


Op die momenten dat de wind niet in de rug is maar je tegen de wind in fietst, kan het zijn dat je je afvraagt waarom je niet een beetje meer kan worden gedragen door de wind. Wat kan helpen is de gedachten dat alles gebeurt met een reden. Wie gelooft dat alles met een reden gebeurt doorstaat tegenslagen doorgaans beter dan mensen die geloven dat het leven is gebaseerd op toeval. Die reden kan in eerste instantie helemaal niet helder zijn of zelfs onlogisch lijken, toch komt er een moment dat het inzicht komt waarom de wind (even) tegenzit. Als niets toeval is betekent het dat deze gebeurtenis jou overkomt om je te laten groeien, om je een sterker mens te maken. Dit besef kan je steun en hoop geven om net dat stukje harder te gaan trappen. Ben je op zoek naar ondersteuning? Ik fiets graag met je mee. www.bilancoaching.nl


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page