top of page

Heeft u een kleurrijk personeelsbestand?


Kunt u zich voorstellen welke voordelen het kan hebben wanneer u een kleurrijk personeelsbestand heeft?

Kleurrijk in de brede zin van het woord. Rijk aan diverse culturen, religies, leefwijzen, leeftijden en samengesteld uit een gelijke hoeveelheid mannen als vrouwen.

Zo’n kleurrijke organisatie heeft meer mogelijkheden zich te verbinden met (nieuwe) klantengroepen en kan gebruik maken van de talenten, creativiteit en competenties van een zo breed mogelijke groep werknemers. Een open deur zou je zeggen maar de realiteit is dat voor veel organisaties dit nog niet is verwezenlijkt.

Gelukkig zijn er ook veel organisaties die actief bezig zijn om een kleurrijk personeelsbestand te formeren. Tijdens dit proces waarin voor medewerkers en organisatie veel veranderd loop je ongetwijfeld aan tegen onvoorziene gebeurtenissen. Een van die gebeurtenissen zou kunnen zijn dat mensen op zoek gaan naar een nieuwe balans.

  • Hoe verhoud ik mij in deze situatie tot mijn collega’s?

  • Hoe verhoud ik mij tot mijn leidinggevende?

  • Hoe ga ik om met mijn nieuw samengestelde team?

Logisch want veranderen geeft nieuwe energieën en dat kan in eerste instantie leiden tot disbalans. Met de juiste interventies leidt het uiteindelijk weer tot een nieuwe balans.

Bilan coaching & training kan daarbij ondersteuning bieden in de vorm van coaching of training. Toewerken naar een situatie waarin op individueel en organisatorisch vlak weer een nieuwe balans kan ontstaan. Vanuit die nieuwe balans is er weer ruimte voor (persoonlijke ) groei en beweging!

Neem gerust contact op voor meer informatie. Dat kan via www.bilancoaching .nl of info@bilancoaching.nl


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page