top of page

Ben jij bewust van je successen?


De verkiezingsstrijd is gestreden en net zoals bij iedere strijd zijn er winnaars en verliezers. Daarnaast zijn er ook partijen die niet daadwerkelijk gewonnen hebben maar wel als partij een enorme overwinning hebben gemaakt. Die de juiste stappen hebben gezet om meer steun te ontvangen vanuit de Nederlandse bevolking. Eigenlijk is dat heel mooi puur kijken naar jouw eigen ontwikkeling als politieke partij maar ook je ontwikkeling als mens zonder daarbij te hoeven kijken naar jouw positie ten opzichte van de ander. Het meten met anderen, grotere, machtigere, betere kan helpen als motivator, prikkel om het maximale uit je zelf te halen. De kunst is om dan te blijven kijken naar je eigen proces en tevreden te kunnen zijn met jouw individuele prestatie, jouw succes, dat geeft kracht en energie.

Dat begint met weten waar je staat en vanwaar je uit vertrekt. Niet alleen weten maar ook bewust zijn van je vertrekpunt en bewust zijn het eindpunt(je doel).

Pas dan kan je in beweging komen op weg naar dat doel.

Stap voor stap.

Ben jij bewust van je ontwikkeling, je persoonlijke succes? Zoek je ondersteuning in dit proces? Het vinden van je startpunt, eindpunt, je doel en het vieren van je successen?

Ik loop graag met je mee! Voor meer informatie kan je contact opnemen via www.bilancoaching.nl of info@bilancoaching.nl


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page