top of page

Ben jij bewust van je successen?


De verkiezingsstrijd is gestreden en net zoals bij iedere strijd zijn er winnaars en verliezers. Daarnaast zijn er ook partijen die niet daadwerkelijk gewonnen hebben maar wel als partij een enorme overwinning hebben gemaakt. Die de juiste stappen hebben gezet om meer steun te ontvangen vanuit de Nederlandse bevolking. Eigenlijk is dat heel mooi puur kijken naar jouw eigen ontwikkeling als politieke partij maar ook je ontwikkeling als mens zonder daarbij te hoeven kijken naar jouw positie ten opzichte van de ander. Het meten met anderen, grotere, machtigere, betere kan helpen als motivator, prikkel om het maximale uit je zelf te halen. De kunst is om dan te blijven kijken naar je eigen proces en tevreden te kunnen zijn met jouw individuele prestatie, jouw succes, dat geeft kracht en energie.