top of page

Ik ben me bewust van mijn hooggevoeligheid


Op het moment dat ik herkende, erkende en me bewust werd van mijn hooggevoeligheid, kwamen er langzaamaan een aantal verschillende dingen in beweging. Eén van die bewegingen was dat ik steeds meer mensen mocht ontmoeten die ook hooggevoelig waren. Mooie diepgaande ontmoetingen, ontmoetingen van herkenning. Zo ook de afgelopen weken.

In de afgelopen weken heb ik verschillende diepgaande ontmoetingen gehad met mooie hooggevoelige en spirituele mensen. Dit leidde tot bijzondere gesprekken, gesprekken waardoor ik met andere ogen kon kijken naar dezelfde gebeurtenissen, dezelfde mensen en dezelfde patronen. Niet de omgeving was anders maar ik kan weer anders, dieper waarnemen en opmerken.

Waarom wil ik dit graag met jullie delen? De reden hiervoor is dat ik zo gelukkig word van leren, ontwikkelen en groeien. Ik word gelukkig van elke keer een diepere bewustwording, van nooit klaar zijn en altijd verder kunnen gaan. En ik denk dat anderen zich hier ook in herkennen.

Eén van de kenmerken van hoogsensitiviteit is de liefde voor zaken als bezieling en spiritualiteit dieper waarnemen, deze kenmerken in combinatie met mijn analytisch vermogen en drang naar het willen begrijpen geeft mij voldoende uitdaging. Uitdaging om steeds weer van mijn hoofd terug te keren naar mijn hart. Zoals één van de mensen afgelopen week tegen me zie , mijn ego niet teveel te laten spreken.

Ik denk dat er mensen zij die dit herkennen, dit proces , dit proces van persoonlijke ontwikkeling, bewustwording en beweging. Een daarin steeds weer aftasten naar die persoonlijke balans. Een balans die voor hsp-ers een extra uitdaging is. De drang van ons ego om steeds weer het voortouw te willen nemen en de kracht om dan zonder oordeel weer liefdevol te kunnen terugkeren naar je hart.

Herken je dit ook bij jezelf en zoek je ondersteuning? Ik ontmoet je graag en loop met je mee. Voor meer informatie kan je contact opnemen via www.bilancoaching.nl of info@bilancoaching.nl


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page