top of page

Komt uw medewerker tot bloei?


Herkent u de situatie dat één van uw medewerkers in uw team zich prima manifesteert maar dat u zelf het gevoel heeft dat er meer in deze persoon zit. Dat hij of zij niet alles laat zien, u heeft het idee dat hij/zij meer in huis heeft. U gunt het deze medewerker om te stralen, om in zijn of haar kracht te kunnen staan en met enthousiasme te kunnen doen waarin hij of zijn gelukkig van wordt. Goed voor de medewerker en goed voor uw team.

Maar hoe krijgt u dit in deze medewerker naar boven?

Er zijn allerlei redenen denkbaar waarom het deze persoon niet lukt. Redenen die te maken hebben met de persoon en zijn of haar omgeving. Maar ook redenen die wellicht te maken hebben met de combinatie tussen de medewerkers en uw team of zelfs uw organisatie. Het kan zijn dat deze medewerker niet weet of het gevoel heeft dat er ruimte is om te mogen bloeien, zichzelf te mogen zijn.

Biedt uw team de ruimte? Is iedereen welkom om te mogen bloeien? En koerst u dan ook op een mooi kleurrijk veldboeket?

Herkent u iets van bovenstaande situatie in uw team en wilt u daarover in gesprek? Ik denk graag mee. Informeer gerust dat kan via www.bilancoaching.nl of info@bilancoaching.nl

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page