top of page

Als je dan toch tegen de wind in fietst, kijk dan eens om je heen!


Hoe ga jij om met de tegenwind? Allereerst is het belangrijk te beseffen dat we in het leven allemaal wel eens tegen de wind in fietsen. Het maakt ons sterker, veerkrachtiger en je kunt er een goed gevoel aan overhouden wanneer je op de plek van bestemming bent aangekomen. Voorbereid zijn op de situatie dat je de wind tegen hebt, helpt dus al. Om goed beslagen ten ijs te komen is het raadzaam om een strategie te kiezen die bij jou past. De eerste strategie die ik je wil aanreiken is:

Zie de mooie kanten van de situatie.

Als je toch tegen de wind in moet fietsen kijk dan eens om je heen, of voel de situatie goed aan. Mogelijk ervaar je dan ook iets moois aan deze tocht. Misschien blaast de wind wel iets anders negatiefs bij je weg? Of wellicht merk je, doordat je niet zo hard kunt fietsen, mooie dingen op die je anders niet zou hebben gezien? Wellicht helpt het wel je eigen grenzen beter aan te voelen? Kijk maar eens of deze strategie past bij jou als persoon.

Zoek je ondersteuning? Ik fiets graag met je mee! www.bilancoaching.nl

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page