top of page

Kom jij tot bloei?


De lente is alweer ruim tien dagen geleden begonnen. Dat is te zien aan de natuur en te merken aan de heerlijke temperatuur. De zon schijnt met haar krachtige zonnestralen intens op mijn gezicht.

De lente wordt veelal geassocieerd met vruchtbaarheid. Vruchtbaarheid van de dieren maar de planten laten ook trots hun bloesem zien. De bloesem, bloemen die later ontspruiten tot vruchten.

Ik associeer graag en zie ook in de mens graag het moment van bloesem, de bloei. Na een periode naar binnen te zijn gekeerd in de winter, komt langzaam het proces op gang om naar buiten te kijken in de lente. Eerst een knop, gevolgd door fijne bloesem. In aanvang voorzichtig maar daarna laat de boom met alle kracht zien welke vitaliteit hij in huis heeft.

Wanneer we in bloei staan voelen we ons sterk en krachtig en ziet de omgeving je stralen! Maar hoe verloopt dat proces voor jou, hoe kom je in bloei? Hoe kan je van binnen naar buiten keren, laten zien wie je bent en wat voor prachtige dingen je allemaal kunt? Het gevoel dat je gelijkwaardig bent aan ieder ander omdat je bent wie je bent met jou geweldige kwaliteiten!

Dat vraagt onder andere om zelfbewustzijn, kracht, trots, weten wie je bent en weten wat je doel is. Niet een proces wat iedereen even gemakkelijk doorloopt. Het kan best lastig zijn. Gaandeweg ben je wellicht obstakels tegengekomen die je liever naar binnen doen keren dan naar buiten laten stralen.

Ben jij nieuwsgierig naar jou bloesem? Zoek jij ondersteuning om meer te kunnen stralen? Doen waar je goed in bent, waar je hart ligt? En wil je weerbaar zijn voor die obstakels(want die blijven komen, geloof me)? Ik loop graag met je mee. Informeer gerust dat kan via www.bilancoaching.nl of info@bilancoaching.nl

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page