Reflecteert u ook iedere dag?

June 6, 2017

De laatste maanden reflecteer ik dagelijks op  nieuw aan te leren gedragingen. Gedrag, gekoppeld zijn aan mijn persoonlijke doel. Ik wil namelijk graag meer leven vanuit mijn gevoel en minder vanuit mijn ratio, dat is mijn doel. Sterker nog ik wil graag dat mijn gevoel leidend is bij het nemen van beslissingen.

Persoonlijk ben ik blij dat ik daarin wordt ondersteund door een tool, de Bos Reflector. Dagelijks krijg ik een reminder om te reflecteren op mijn gedrag van die dag.

 

Dat sluit mooi aan op de opdracht die ik op dit moment met veel plezier voor BOS(Business Opportunity School) uitvoer.

Als coach begeleid ik  een aantal managers van een ICT organisatie bij de gedragsverandering die zichzelf hebben voorgenomen. Ik bied ze naast de digitale ondersteuning van de Bos Reflector extra persoonlijke ondersteuning.

Want veranderen is niet altijd even gemakkelijk.

 

Wil je meer weten over de Reflector of deze wijze van ondersteuning? Neem gerust contact op, dat kan via www.bilancoaching.nl of info@bilancoaching.nl.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Hoe kleurrijk managet u uw teams?

February 24, 2017

1/1
Please reload

Recente berichten

March 12, 2019

August 23, 2018