top of page

Durf jij te laten zien wie je bent?


Waarschijnlijk is het ook jou niet ontgaan, het nieuws van afgelopen zondag waar twee jongemannen in Arnhem op straat werden aangevallen toen ze hand in hand liepen. Wat daarnaast enorme indruk op mij heeft gemaakt is de reactie van mensen op dit vreselijke voorval. Mensen reageren in mijn ogen terecht heftig op deze laffe daad en laten dit zien door zich letterlijk en figuurlijk openlijk met elkaar te verbinden. Ze laten zien dat vrijheid in dit land ook vrij moet zijn.

Hoeveel mensen leven dagelijks hier in beperkte vrijheid? Daarmee doel ik mensen die geen uitdrukking kunnen of durven geven aan wie ze werkelijk zijn? Ik heb geen antwoord op deze vraag geen exacte aantallen. Maar ik weet wel dat deze mensen er zijn, dat ze niet volledig zichzelf zijn.

Soms is dat de omgeving die het moeilijk maakt soms het werk, de sociale omgeving, de school of bijvoorbeeld de familie. Maar het kan ook zo zijn dat deze beperkt vrij vrijheid te maken heeft met een beperking die door de persoon zelf wordt opgelegd. Niet bewust, niet expres, maar gewoon omdat het moeilijk is te laten zien wie je bent.

Ben jij je bewust of je jezelf echt laat zien, kunt en durft te laten zien?Jezelf durven zijn en jezelf durven uiten, jezelf laten zien aan de buitenwereld!

Voel jij je anders kun jij jezelf niet zijn maar wil je dat wel? Wellicht heeft dit te maken met de cultureel achtergrond, hooggevoeligheid om, seksuele voorkeur, religie of iets heel anders. Zoek je ondersteuning in de vorm van coaching om beweging te brengen in die stap naar buiten? Beweging door bewustwording en acceptatie, beweging om in balans te komen door jezelf te mogen zijn.

Bilan coaching & training loopt graag met je mee. Neem gerust contact op kan via www.bilancoaching.nl of info@bilancoaching.nl

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page