top of page

Neem gerust eens een kijkje op mijn website


Ik maak mensen en bedrijven bewust om te komen tot een inclusieve samenleving en een inclusieve denkwijze en hun eigen rol daarin. Dat kan door coaching, advisering of training. Mensen die worstelen met hun identiteit of organisaties die worstelen met diversiteitsmanagement. Het benutten van de kracht van de verschillen, want we zijn allen gelijkwaardig aan elkaar en gelukkig allemaal vreselijk verschillend! Uiteindelijk werken we toe naar balans, dat geldt zowel voor individuen als organisatie

Bilan coaching & training biedt coaching en/of training aan iedereen die op zoek is naar een betere balans in zijn of haar persoonlijk, sociaal of werkzaam leven. Bilan is afkomstig uit het Frans en betekent letterlijk balans. Balans in de dagelijkse hectiek en druk die door onze omgeving en vooral ook onszelf wordt opgelegd. Maar ook balans die nodig is om jezelf goed te kunnen afstemmen op je eigen

behoeften en je omgeving.