top of page

Zie je mij?


De petitie tegen overvolle klassen is bijna 45.000 keer getekend. De vakbond Leraren in Actie (LIA) zal de petitie vandaag aan de Tweede Kamer overhandigen.

Dat zou mooi zijn, kleinere klassen. Klassen waarin de leraren meer ruimte krijgen om de kinderen aandacht te geven. Klassen waarin de kinderen meer kans hebben gezien te worden. Want hoe belangrijk is dat om gezien te worden?

Of je nu klein bent of groot, kind of volwassene het blijft belangrijk dat de ander je ziet. Dat gezien wordt wie je bent, hoe het met je gaat, waar je voor staat en waar je vandaan. Naast het belangrijk is dat je gezien wordt is het niet voor iedereen even makkelijk om je te laten zien. Om te laten zien wie je echt bent, wat je normen en waarden en welke cultuur je meebrengt.

Wordt jij gezien door anderen, je werkgever, je collega, je persoonlijke omgeving en in je liefdesrelatie? Zien ze jouw culturele achtergrond, je geaardheid, je religie, je unieke persoonlijkheid? Voel je je vrij om je eigen (culturele) achtergrond, je eigen identiteit in iedere omgeving de ruimte te geven die bij je past? Durf jij bewust"en met volle overtuiging te zeggen, "Zie je mij?"

Zoek je ondersteuning van coaching? Ik loop graag met je mee, neem gerust contact op kan via www.bilancoaching.nl of info@bilancoaching.nl

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page