top of page

Ben jij verbonden met je organisatie?


Eén van de pijlers voor inclusieve organisatie is dat de werknemers zich verbonden voelen met hun werkomgeving. Een andere belangrijke pijler is dat je als werknemer authentiek mag zijn. Jezelf mag zijn, uniek als je bent. Hoe verbind jij jezelf met je organisatie? En andersom bindt jij je werknemers aan je organisatie? Voel jij je vrij jezelf te zijn? En geef jij ruimte aan medewerkers om authentiek te kunnen zijn?

Ben je bewust voor deze twee pijlers en ben je bereid om hierin een positieve beweging te maken? Is jouw organisatie in balans, inclusief, divers? Ben jij in balans, jezelf en verbonden met jezelf en de organisatie?

Mogelijk heb je hier nog wat stappen in te maken als organisatie of individu.Voor meer informatie neem gerust contact op, dat kan via www.bilancoaching.nl of info@bilancoaching.nl

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page