top of page

Heeft u behoefte aan een meer diverse organisatie?


Ook dit jaar heb ik weer genoten van de Passion op Witte Donderdag. Dit jaar een bijzondere uitvoering met een kale vertolker van Jezus met een donkere huidskleur. “Een krachtig statement in het diversiteitsdebat” zegt NRC hierover.

Mooi om te kunnen zien dat het niet uitmaakt of het beeld voldoet aan wat de meerderheid verwacht, maar dat het gaat om de vertolking van het verhaal. En die was goed, prachtige stem en uitvoering.Door bewust op momenten dat je het niet verwacht de beeldvorming even los te weken, blijven mensen wakker, er ontstaat beweging en blijft diversiteit bespreekbaar.

Ook in organisaties mist soms de kijk op diversiteit, de kijk op een optimale mix van mensen met elk hun eigen kracht en talent. Vaak voortkomend uit het feit dat ze anders zijn, eruit zien of andere keuzes maken dan de gemiddelde mens in de organisatie.

Heeft u behoefte aan meer balans in diversiteit in uw organisatie, maar weet u niet op welke manier u dat kunt vormgeven?

Ik adviseer u graag, neem gerust contact op kan via www.bilancoaching.nl op of info@bilancoaching.nl

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page