top of page

Heeft u zicht op de mate van diversiteit in uw organisatie?


Uit verschillende onderzoeken blijkt dat diversiteit in teams de productiviteit, werknemerstevredenheid en employability vergoot. Hierbij kunt u denken aan verschillen op het gebied van etnisch culturele achtergrond, gender of intergenerationele verschillen. Daarnaast herkent de (potentiële) klant/cliënt zich beter in een diverse organisatie dan in een homogeen samengestelde organisatie.

Bilan coaching & training heeft een instrument ontwikkeld om snel en eenvoudig een indicatie te geven van de stand van zaken in uw organisatie wat betreft diversiteit.De resultaten van deze check geven u zicht op de diversiteitsthema’s die in uw organisatie goed geregeld zijn en de thema’s welke meer aandacht behoeven.

De check kent drie onderdelen te weten:

  • Visie, strategie, beleid

  • Organisatie en omgeving

  • Operationele uitwerking

Ik ga hierover graag met u in gesprek. Neem gerust contact op dat kan via www.bilancoaching.nl of info@bilancoaching.nl

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page