top of page

Reflecteert u ook iedere dag?


De laatste maanden reflecteer ik dagelijks op nieuw aan te leren gedragingen. Gedrag, gekoppeld zijn aan mijn persoonlijke doel. Ik wil namelijk graag meer leven vanuit mijn gevoel en minder vanuit mijn ratio, dat is mijn doel. Sterker nog ik wil graag dat mijn gevoel leidend is bij het nemen van beslissingen.

Persoonlijk ben ik blij dat ik daarin wordt ondersteund door een tool, de Bos Reflector. Dagelijks krijg ik een reminder om te reflecteren op mijn gedrag van die dag.

Dat sluit mooi aan op de opdracht die ik op dit moment met veel plezier voor BOS(Business Opportunity School) uitvoer.

Als coach begeleid ik een aantal managers van een ICT organisatie bij de gedragsverandering die zichzelf hebben voorgenomen. Ik bied ze naast de digitale ondersteuning van de Bos Reflector extra persoonlijke ondersteuning.

Want veranderen is niet altijd even gemakkelijk.

Wil je meer weten over de Reflector of deze wijze van ondersteuning? Neem gerust contact op, dat kan via www.bilancoaching.nl of info@bilancoaching.nl.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page