top of page

Neem gerust eens een kijkje op mijn website


Ik maak mensen en bedrijven bewust om te komen tot een inclusieve samenleving en een inclusieve denkwijze en hun eigen rol daarin. Dat kan door coaching, advisering of training. Mensen die worstelen met hun identiteit of organisaties die worstelen met diversiteitsmanagement. Het benutten van de kracht van de verschillen, want we zijn allen gelijkwaardig aan elkaar en gelukkig allemaal vreselijk verschillend! Uiteindelijk werken we toe naar balans, dat geldt zowel voor individuen als organisatie

Bilan coaching & training biedt coaching en/of training aan iedereen die op zoek is naar een betere balans in zijn of haar persoonlijk, sociaal of werkzaam leven. Bilan is afkomstig uit het Frans en betekent letterlijk balans. Balans in de dagelijkse hectiek en druk die door onze omgeving en vooral ook onszelf wordt opgelegd. Maar ook balans die nodig is om jezelf goed te kunnen afstemmen op je eigen

behoeften en je omgeving.

Balans die je mag ervaren wanneer jij als uniek persoon je onderscheid van je werk- of sociale omgeving. Balans die je krijgt wanneer je jouw uniciteit omzet naar kracht, waardoor er ruimte ontstaat. Ruimte voor ontwikkeling, groei en nieuwe inzichten.

Iedere werkdag schrijf ik met veel plezier een blog. Een blog over wat me bezighoudt, over de wijze waarop ik naar coaching of training kijk. Mijn kijk op diversiteit en mijn wens voor een inclusieve samenleving. Op mijn website is de mogelijkheid in te schrijven op mijn blogs zodat u deze dagelijks in uw mailbox ontvangt!

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page