top of page

Voel jij je verweven met meerdere culturen?


Morgen is het Koningsdag, onze Koning Willem Alexander wordt 50 jaar, een mooi moment. Een dag die echt hoort bij de Nederlandse cultuur. Het vieren van de verjaardag van de Koning, en de eerste veertig jaar van mijn leven, die van de Koningin. Geboren en getogen Nederlanders weten hoe het gevierd wordt en waarom, ze kennen de geschiedenis en kennen het gevoel wat hoort bij Koningsdag.Het gevoel, iets wat je moeilijk kunt overdragen in woorden. Dat hoort ook bij cultuur, het is eigenlijk iets ongrijpbaars, niet alleen in woorden te vatten.

Ben jij je bewust van jouw culturele feestdagen, gewoontes gebruiken, normen en waarden? En ben je bewust dat niet iedereen om je heen deze cultuur kent, herkent of op dezelfde wijze beleeft?

Hoe ga je daarmee om? Voel je je begrepen, gezien en gehoord? Is er ruimte binnen je sociale omgeving je werk of in je persoonlijke omgeving om jouw cultuur te beleven?

Ik kan me voorstellen dat dit best een worsteling kan zijn, verweven te zijn met meerdere culturen. Coaching kan ondersteunend zijn, beweging brengen om hierin je identiteit te vinden, balans te vinden in wie je bent.

Neem gerust contact op, dat kan via www.bilancoaching.nl of info@bilancoaching.nl

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page