top of page

Kan jij bij anderen de vrijheid nemen om jezelf te zijn?


Zanger, dichter en testschrijver Jim Morrison zei eens:

”Een vriend is iemand bij wie je volledige vrijheid krijgt jezelf te zijn”.

Deze zin triggerde mij want als je het omdraait mag en kun je dan bij anderen niet de vrijheid nemen om jezelf zijn? En sterker nog weet je wel wie dat is, jezelf, dat is niet voor iedereen even helder.

Kun je in alle situaties jezelf zijn, authentiek zijn?

Wauw, dat is helemaal niet altijd zo eenvoudig. Om jezelf te mogen zijn in een omgeving waarin je qua uiterlijk of denkbeelden niet opgaat in de massa vraagt moed en lef. Het vraagt ook om tevreden te zijn met wie je bent, acceptatie van je eigen identiteit.

Niet altijd een geasfalteerde weg, zoek je iemand die met jou die ongeplaveide weg bewandeld? Ik loop graag met je mee, neem gerust contact op dat kan via www.bilancoaching.nl of info@bilancoaching.nl.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page