top of page

Ik voel me rijk, gevoed door mijn twee culturen en jij?


Zaterdag 17 juni heb ik een bijzondere dag beleefd in Berg en Dal. Ik was daar te gast bij het Keti Koti festival. Een jaarlijks terugkerend evenement waarbij de vrijheid wordt gevierd. De vrijheid door het afschaffen van de slavernij. Op dit evenement werd ik me bewust van mezelf. Mijn identiteit want ik ben deels Nederlands en deels Surinaams.

Nu was ik omringd door grotendeels feestvierende Surinaamse mensen en wat voelde dat goed voor mij. Ik ben een mix ik blijf een mix, een mix die woont in Nederland en is opgevoed en groot geworden in deze maatschappij met grotendeels de Nederlandse cultuur. Wat ben ik dan gelukkig op zo'n dag dat ik dat deel van mezelf in de volle breedte aan kan raken. Dat andere deel van de mix, mijn Surinaamse deel.

Ik kan me goed voorstellen dat dit gevoel herkenbaar is , het gevoel van een leven tussen meerdere culturen. Hoe fijn het is dat de dorst naar de minder dominant aanwezige cultuur af en toe wordt gelest. Dat brengt me weer in balans, wat doet dat met jou?

Ik ben coach en trainer en richt me juist op deze vragen, ik ondersteun je dan ook graag wanneer identiteitsvragen je bezig houden.

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gratis kennismakingsgesprek. Dat kan via www.bilancoaching.nl of info@bilancoaching.nl

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page