top of page

De kracht van symboliek


"Deze roos is het symbool voor de ontwikkeling die ik in jouw coachtraject heb mogen doormaken"zegt ze.

Ik ben tot bloei gekomen en ga nu steeds verder groeien.

Wat een mooi compliment en wat fijn dat ik daaraan een bijdrage heb mogen leveren. Ik kijk terug op een mooi begin van 2018 wat betreft mijn bedrijf. Prachtige coachtrajecten, mooie adviesopdrachten en een diversiteit aan trainingen en workshops die ik heb mogen verzorgen.

Ik kijk uit naar de periode die voor me ligt, die ik energiek tegemoet treed vol met opgedane ervaringen en werkplezier.

Die symboliek van deze roos past ook eigenlijk wel bij mezelf. Ik ben tot bloei gekomen en ga zeker verder groeien. Ik leer iedere dag weer bij, iedere dag mag ik prachtige gesprekken hebben met mensen en leer ik weer nieuwe dingen, krijg ik nieuwe inzichten en wordt (weer)bewust gemaakt van valkuilen, patronen, van het mens zijn. Ik ben bevoorrecht dat ik zoveel mooie mensen ontmoet in mijn werk en dagelijks leven. Mensen vanuit diverse culturele achtergronden, mensen met een boeiend verhaal en juist ook mensen die leven vanuit de eenvoud van wat komt en daarmee gelukkig zijn. Mensen die net als ik uniek zijn en daardoor mijn interesse opwekken om ze te ont-moeten.

Ik kom ook mijzelf tegen, elke dag opnieuw, mijn kwetsbaarheid, mijn kracht en vooral mijn ontwikkeling.

In mijn werk probeer ik mensen vanuit mijn eigen kracht te begeleiden en ik merk dat dat werkt. Gewoon mijzelf kunnen en mogen zijn en vertrouwen op de kennis en ervaring die ik heb opgebouwd, ook al is dat op momenten best wel eens heel erg spannend.

Ik coach mensen met hooggevoeligheid(hsp) en coach en train mensen met een migratie -achtergrond of mensen die in hun (coach)vraag hiermee te maken hebben binnen hun systeem, werk of sociaal leven en dat staat heel dichtbij mij.

Ik geef jou ook graag symbolisch deze roos in de hoop dat ook jij mag ervaren hoe fijn het kan zijn te mogen groeien en bloeien.

Een mooie zomer toegewenst met veel zonneschijn en warmte.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page